|
Post by Henry Richard Green on Dec 9, 2007 16:04:12 GMT 3
Henry jalutas poodi, et endale uus kakk soetada. Haley on juba üsna vanaks jäänud. mõtles poiss ning käis riiulite vahel ringi.
Lõpuks leidis poiss selle mida ta oli otsinud. Üleni valge kassikakk, kelle tiibadel olid mustad triibud. Poiss võttis riiulit puuri ja viis selle letile. Müüa vaatas seda puuri ja lausus siis hinna. Henry maksis linnu eest ja läks poest välja uus kassikakk koos puuriga käeotsas.
|
|
|
Post by Katrina Blair Disenchanted on Dec 9, 2007 19:50:13 GMT 3
Katrina kõndis mööda Diagoni põiktänavat, kui äkki püüdis ta kakukeskusest lahkuva ühe tuttava näo kinni. Polnud just raske arvata, keda ta märkas. ,,Hei Henry.'' Lausus ta noormehe juurde jõudes.
|
|
|
Post by Henry Richard Green on Dec 9, 2007 20:59:25 GMT 3
Henry oli õnnelik tuttavat nähes. "Hei Kartina!" tervitas poiss sõbralikult tüdrukut."Mis sind siis siia toob?" küsis ta.
|
|
|
Post by Katrina Blair Disenchanted on Dec 9, 2007 21:17:56 GMT 3
,,Ee... Ma tulin tegelikult endale ühte loomapoodi kassipoega ostma, aga siis märkasin ma sind linnuga,'' Vastas neiu naeratades, ning mõtles, kas minna või mitte minna. ,,Kas sa suundud nüüd tagasi Sigatüükasse?''
|
|
|
Post by Henry Richard Green on Dec 14, 2007 18:40:43 GMT 3
Hanry naeratas."Olgu" sõnas ta muigega. "suundun küll, tahad ma ootan su ära?" küsis ta ning jäi tüdrukut vaatama
|
|
|
Post by Katrina Blair Disenchanted on Dec 14, 2007 23:49:52 GMT 3
Kehitades õlgu, lippas ta juba mingisse lemmikloomapoodi. Mõne hetke pärast sealt väljunud, kassipoega põues hoides, ning silitades naeratas ta poisile. ,,Lähme koos?''
|
|
|
Post by Henry Richard Green on Dec 14, 2007 23:57:22 GMT 3
Henry vaatas Kartina süles kassipoega. "Ta on nii armas" lausus ta ning paitas korra kassi. "Jah, lähme!" vastas ta tüdrukule ning naeratas.
|
|
|
Post by Katrina Blair Disenchanted on Dec 15, 2007 19:53:41 GMT 3
Enda säravat naeratust tehes, hakkas ta Henryga koos astuma. Kassipoeg lõi enda pisikesed küünised Katrinale kätte, kuid selle peale puhkes tütarlaps vaid nerma. ,,Mis su kakule nimeks saab?'']
|
|
|
Post by Henry Richard Green on Dec 19, 2007 18:00:07 GMT 3
"Ma ei tea veel." lausus poiss ja jäi mõtlema. "Ja sinu kassile?" küsis poiss pärast mõttepausi.
|
|
|
Post by Katrina Blair Disenchanted on Dec 20, 2007 14:54:08 GMT 3
,,Peab mõtlema,'' Lausus ta, ning paitas kassi, kes vastutasuks Blairile küüned näppu lõi. ,,Mis soost su kull on?'' Küsis ta naeruselt.
|
|
|
Post by Henry Richard Green on Dec 23, 2007 11:14:19 GMT 3
Henry naeratas Katrinale ja pööras siis pea oma linnule. "Isane." lausus ta napisõnaliselt ning tõmbas kätega läbi oma juuste. "Ja sinu kiisu?" küsis poiss ning hakkas naerma.
|
|
|
Post by Katrina Blair Disenchanted on Dec 25, 2007 15:37:05 GMT 3
Tüdruk puhkes naerma, sest äkitselt tundus talle see sooküsimus veidi naljakas. ,,Ka isane,'' Ütles ta, kui oli häbelikult kassi uurinud. Tüdruk sai ühe hoobi kätte, kui oli püüdnud kassi sugu teada saada.
|
|